WEDSTRIJD Futsal Topsport Antwerpen - Charleroi 21  13 - 4  (5-1)

DATUM 14-12-2012  21:15

DOELPUNTEN 7’ Zouggaghi (1-0), 16’ Hitou (2-0), 17’ El Ghaadaoui (3-0), 17’ Anik (3-1), 18’ El Ghaadaoui (4-1), 20’ Achahbar (5-1), 21’ I. El Haoual (6-1), 25’ Hitou (7-1), 31’ Pauly (7-2), 32’ Hitou (8-2 en 9-2), 34’ o.g. Fossé (10-2), 35’ Pauly (10-3), 36’ Sababti (11-3), 39’ Sababti (12-3), 40’ Sababti (13-3) en 40’ Lunetta (13-4).

VERSLAG De openingstreffer kwam er pas na zeven minuten. Het betekende gelijk het sein voor de bezoekende coach Persichetti om met vliegende doelman te gaan spelen. Zijn ploeg zal het geweten hebben want binnen de kortste tijd was het 3-0 omdat bij FTA spelers rondlopen die van op eigen helft met succes een trap over dertig meter kunnen verzilveren. De bezoekers bleven die faliekante tactiek trouw en slikten de gevolgen: 5-1 bij de rust en 7-1 na 5 minuten in de tweede helft. Tussendoor had Teixeira rood gekregen voor een elleboogstoot op Hitou. De lijdensweg van Charleroi hield aan. De thuisspelers gingen voor de beloofde scampi’s indien ze de tien doelpunten zouden overschrijden. Met succes trouwens.